Missie & Visie

Een Belofte

Onze missie verwoordt wat wij uiteindelijk willen bereiken, waarvoor wij het allemaal doen. Een soort belofte aan het Molukse volk dat we verhalen optekenen van elke Molukker die zijn/haar verhaal uit de doeken wilt doen. Onze visie verwoordt de overtuigingen, de zienswijzen en de drijfveren van waaruit wij de missie willen realiseren.

Missie

Wij staan voor "onze Bangsa" die zich ‘gehoord’ moeten voelen in de uiteenzetting van hun verhalen. Goede informatie betekent voor ons dat wij onze mensen tot hun recht willen laten komen. Dit doen wij door het afnemen van interviews, de eenheid in verscheidenheid te bevorderen en het leren respecteren van elkaar. Wij dragen naar vermogen bij aan het geluk van "Bangsa Maluku in Nederland".

Visie

Wij verlenen informatie die is afgestemd op "onze Bangsa" en doen wij dit vakbekwaam, opgewekt en met aandacht. Wij werken vanuit liefde samen met onze geïnterviewden en partners en eventueel kinderen. Wij richten ons op de toegevoegde waarde van elk verhaal en staan wij open voor elke context van ons Molukszijn.