Tjenkeh & Pala

Over ons

Wij zijn Tjenkeh & Pala; Faces of Molo-Oekoe en zijn sinds 2019 een foto- en interviewplatform. We tekenen Molukse verhalen op. Wij Molukkers hebben veel te vertellen en te delen. Onze persoonlijke zelfs interne strijd, onze positie in Nederland, onze trauma's maar ook onze kracht en waar we goed in zijn maken we door onze interviews inzichtelijk. Al deze vragen en antwoorden geven we vorm door middel van jouw interview. Niet alleen voor jezelf, je eigen generatie maar ook voor de komende generaties.

Zo werken we

Het team van Tjenkeh & Pala; Faces of Molo-Oekoe is in heel Nederland vertegenwoordigd.
We hebben diverse ambassadeurs, uit verschillende woonwijken- en plaatsen, die kijken en inventariseren wie geïnterviewd willen worden. Een spelregel is dan ook dat wanneer we een interview hebben afgelegd de geïnterviewde met een nieuwe kandidaat komt. Hiermee verbreden we ons netwerk en krijgt iedere Molukker de kans om zijn/haar verhaal te doen. We bekijken ook de profielen binnen Facebook, stellen we ons voor en vragen we of degene geïnteresseerd is om geïnterviewd te worden.

Wat ons beweegt

Liefde voor het Molukse volk, liefde voor elkaar en elkaar te leren kennen door middel van de verhalen is wat ons beweegt dit te doen. Wij vinden ook dat wij, Molukkers, geboren verhalenvertellers zijn.
Er zijn overeenkomsten maar ook duidelijke verschillen. De nadruk van Tjenkeh & Pala; Faces of Molo-Oekoe ligt op informatievoorziening van het Molukse volk en naar de (Molukse) samenleving.